• Heren I haalt oude bekenden terug

  Tijdens de transferperiode, die in de nacht van dinsdag op woensdag is verstreken, heeft zich traditioneel binnen de selectie van HCAW een aantal wijzigingen voorgedaan. Na het bijzonder mooie seizoen van dit jaar, waarin het derde landskampioenschap in de historie van de club werd behaald, keren een aantal oude bekenden terug in Bussum. Zo zal werper Kaj Timmermans, na een uitstapje van drie seizoenen naar Curaçao Neptunus, in 2023 weer de clubkleuren van HCAW verdedigen. Ook infielder Delano Selassa is komend seizoen weer veel in de Rob Hoffmann Vallei te vinden. De afgelopen vier seizoen kwam de international uit voor het team van Amsterdam Pirates. Ook Sedley Karel is voor velen in Bussum geen onbekend gezicht. Nadat hij vijf jaar geleden de Hoofdklasse vaarwel zei keert de boomlange reliever nu weer terug op het hoogste niveau. Daarnaast zijn er ook een drietal nieuwe gezichten te bewonderen in de selectie, die ook komend seizoen onder leiding zal staan van Hoofdcoach Danny Rombley. Power-hitter Shurman Marlin komt van Twins Oosterhout en zowel werper Nathan Diaby als Assistent Coach Theo Geerman maken de overstap van
  Hoofddorp Pioniers naar HCAW.

  Naast een aantal oude bekenden en nieuwe gezichten keren er komend seizoen ook een aantal spelers niet terug. Zo hebben zowel Nathan Berkel, Jim Ploeger als Jaïr Bogaerts besloten om een punt achter hun loopbaan te zetten. Laatstgenoemde blijft wel op de achtergrond betrokken bij het team. Bobbie Gnade doet een stapje terug. Hij komt volgend seizoen, in de Eerste Klasse, uit voor het tweede team van HCAW. Jules Cremer maakt de overstap naar Amsterdam Pirates.

  Een volledig overzicht van de mutaties binnen de selectie treft u hieronder:

  Nieuwkomers:
  Nathan Diaby (Hoofddorp Pioniers), Sedley Karel (HCAW 3), Shurman Marlin (Twins Oosterhout), Delano Selassa (Amsterdam Pirates), Kaj Timmermans (Curaçao Neptunus), Theo Geerman (Assistent-Coach, Hoofddorp Pioniers).

  Vertrekkers:
  Nathan Berkel, Jim Ploeger (beiden Gestopt), Jules Cremer (Amsterdam Pirates), Linoy Croes (vooralsnog onbekend), Bobbie Gnade (HCAW 2), Jaïr Bogaerts (Speler/Assistent-Coach, Gestopt, blijft op de achtergrond wel betrokken bij het team).