• Joop van Voorst overleden

  Onlangs bereikte ons het droevige bericht dat Joop van Voorst dinsdag 10 januari is overleden. Joop is 73 jaar geworden.

  Voor velen van ons was Joop een bekend gezicht. Samen met zijn maatje Tom (Huisman) was Joop vele jaren als scheidsrechter op ons complex te vinden. in 2007 ontving Joop voor zijn inzet voor onze vereniging, samen met Tom, de John Derks Bokaal. De bokaal voor de HCAW-vrijwilliger(s) van het jaar. Tevens van Joop Lid van Verdienste van HCAW.

  Na afloop van het seizoen 2019 hing Joop, na veertig jaar (!) trouwe dienst zijn scheidsrechtersspullen aan de willigen. In november 2019 ontvingen Joop en Tom samen de KNBSB-award voor de verenigingsofficial van het jaar.

  Wij condoleren zijn vrouw Hennie, kinderen Michiel en Sandra, kleinkinderen, verdere familie en vrienden van Joop met dit grote verlies en wensen hen veel sterkte in deze zware tijd.

   

  Aanstaande donderdag, 19 januari 2023 van 19.00 tot 19.45 uur, is er gelegenheid tot condoleren in Uitvaartcentrum De Heemburgh, Graaf Wichmanlaan 28a in Bussum.

  De crematie vindt plaats op zaterdag 21 januari om 12.30 uur in Crematorium Laren, Weg over Anna’s Hoeve 1 in Laren.

  De uitvaart volge via livestream is ook mogelijk. Daarvoor vindt u hier de link. De toegangscode hiervoor is: 8D5D574F