• Lars Huijer geselecteerd voor de WBC!

    Afgelopen nacht is de selectie van Team Kingdom of The Netherlands bekendgemaakt.  Onze eigen Lars Huijer maakt onder deel uit van de selectie van dertig man. 

    Daarnaar maken zowel Dennis Burgersdijk als Arij Fransen (die onder contract staat bij de Cincinnati Reds van de ‘designated pitcher pool’. Als het Kingdomteam een ronde verder komen mogen er uit deze pool twee nieuwe werpers aan de selectie worden toegevoegd om twee andere werpers te vervangen.

    Voor Team Kingdom of the Netherlands begint de WBC woensdag 8 maart, om vijf uur ‘s ochtends (Nederlandse tijd) met een ontmoeting met Cuba. Een dag later, donderdag 9 maart (ook om vijf uur ‘s ochtends) volgt dan een ontmoeting met Panama. 

    Zaterdag 11 maart (twaalf uur ‘s middags, Nederlandse tijd) treft het team van Hensley Meulens Taiwan en zondag 12 maart (één uur ‘s middags) wordt de eerste ronde afgesloten met een wedstrijd tegen Italië.