• Europacup Honkbal kijken en vrijwilligerswerk doen?!

  Van dinsdag 6 juni t/m zaterdag 10 juni aanstaande wordt de Baseball European Champions Cup georganiseerd bij HCAW in Bussum en Pirates in Amsterdam. 

  Een grote en unieke gebeurtenis en jij kunt daar heel dichtbij zijn! Op alle dagen wordt er 's middags en 's avonds een wedstrijd gespeeld.  
   
  Op de achtergrond wordt al druk vergaderd over de organisatie en invulling van dit evenement en daarnaast wordt er binnen HCAW voorgesorteerd om de uit te voeren taken tot in de puntjes te kunnen verzorgen. Een waanzinnige uitdaging!
   
  Krijg jij al ook al dat warme gevoel als je denkt aan dit evenement? Jij kan heel dichtbij de wedstrijden zijn en tevens HCAW helpen. Wij zoeken vrijwilligers van alle leeftijden om ons deze dagen te ondersteunen bij allerhande zaken. Denk aan verkoop van munten, drank, eten, merchandise, ontvangst gasten, field crew, het op orde houden van het sanitair, hand- en spandiensten, trouble shooters etc. 
   
  Doe je mee?! Stuur een mailtje naar vrijwilliger@hcaw.nl en laat weten op welke dagen/dagdelen je beschikbaar bent en je telefoonnummer. Wij reserveren alvast een crew-shirt voor je en nemen zo snel als mogelijk contact met je op.
   
  Let's play ball!!