• Adrie Berrevoets overleden

  Met grote verslagenheid hebben wij eerder deze week kennis genomen van het feit dat Adrie Berrevoets onlangs plotseling is overleden.

  Voor velen van ons was Adrie zeker geen onbekende. Van 1989 tot 2014 was hij als teamscorer verbonden aan Honkbal Heren I, het team waarvan zijn zoon Roy tot en met 1999 deel uitmaakte. Daarnaast was hij ook op bestuurlijk vlak vele jaren actief voor onze vereniging. Voor zijn verdiensten voor de vereniging is Adrie benoemd tot Lid van Verdienste.

  Bovenal was Adrie echter (zeer) groot fan van ‘zijn cluppie’. Bij wedstrijden van Heren I was hij steevast aanwezig, maar ook wedstrijden van de ReserveReserves sloeg hij zelden over en ook bij Heren 2 was hij regelmatig op de tribune te vinden.

  Wij condoleren zijn kinderen Roy en Saskia en hun partners, kleinkinderen, verdere familie en vrienden van Adrie met dit grote verlies en wensen hen veel sterkte in deze bijzonder droevige tijd.

  Adrie is 79 jaar geworden.

   

  De crematieplechtigheid vindt plaats op maandag 27 maart om 10.00 uur in de aula van Crematorium De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam. 

  De uitvaart volgen via livestream is ook mogelijk. Daarvoor vindt u hier de link.

  De plechtigheid ID is 145787. Het hiervoor benodigde wachtwoord  is: gvsbtzjfbp8b

   De rouwkaart is hier te vinden.

   

  Adrie, we zullen je missen!