• In Memoriam: Adrie Berrevoets

    Maandag 27 maart heeft de uitvaart van Adrie Berrevoets plaatsgevonden. Onder de aanwezigen waren ook vele HCAW’ers. Met Adrie heeft HCAW een lid van verdienste en bovenal een trouwe supporter verloren. Adrie werd 79 jaar.

    Honkbal gaat als een rode draad door het leven van Adrie. Als actieve honkballer was hij lid van de Amsterdamse clubs T.O.G. en V.V.G.A. (het latere Giants Diemen). Bij die club begon ook de honkballoopbaan van zoon Roy. Toen Roy de overstrap maakte naar HCAW, ging Adrie mee. Tot zijn 65e was hij actief als softballer en daarnaast was hij ook bestuurder en vrijwilliger. Vooral in zijn rol als clubscorer stond Adrie, “Papa Roy” voor de spelers, dicht bij het team. Hij genoot met volle teugen van de successen van de Gouden Generatie en de vele memorabele Europacup-avonturen en verheugde zich op het Europacup-avontuur van 2023.

    Nadat Roy stopte met tophonkbal, bleef Adrie actief binnen de club. Een leven zonder sport en zonder HCAW was voor hem ondenkbaar. Ook nadat hij in 2014 stopte als clubscorer, was hij bij elke thuiswedstrijd en ook bij veel uitwedstrijden op de tribune te vinden om het team luidkeels aan te moedigen. 

    Iedereen in het honkbalwereldje kende Adrie en hij was geliefd binnen en buiten HCAW. Voor iedereen was er altijd een vriendelijk woord of een grap. Met Adrie in de buurt was het altijd gezellig. Die gezelligheid zullen we nu moeten missen. Het zal nooit meer hetzelfde zijn op de tribune.

    Het bestuur van HCAW wenst Roy, Debby, Saskia, James en de kleinkinderen heel veel sterkte toe.