• Online verkoop tickets EuropaCup gestart!

  Van 6 tot en met 10 juni  aanstaande wordt de Europa Cup honkbal voor clubteams gespeeld. Het toernooi waar de beste acht clubs van Europa aan deelnemen. Als Kampioen van Nederland heeft ons HCAW zich daarvoor geplaatst en ook Amsterdam Pirates neemt deel aan dit toernooi.

  Dit jaar vindt het toernooi in Nederland plaats. HCAW organiseert het toernooi samen met Pirates, de Nederlandse  en Europese bond (KNBSB en WBSC Europe). De wedstrijden vinden plaats in Bussum en Amsterdam.

  Vijf dagen lang wordt er in Bussum en Amsterdam gestreden tegen teams uit Italië, Duitsland, Tsjechië en Frankrijk, met als hoogtepunt op zaterdag de finale. Binnenkort is de lancering van de officiële toernooiwebsite. Een sneak preview van het wedstrijdprogramma is te vinden op de website van de Europese honk- en softbalbond WBSC Europe.

  Tickets

  Dagtickets en passe-partouts voor het hele toernooi nu online met korting te koop.

  Een passe-partout is al te koop voor 50 Euro voor volwassenen en voor slechts 37,50 Euro voor 13-, studenten en 67+ (exclusief service kosten ticketbureau).

  Let op, deze early bird korting geldt maar tot 5 mei, dus beslis snel.

  Tickets zijn te koop door hier te klikken.

  Tot ziens van 6 tot en met 10 juni in de Rob Hoffmann Vallei in Bussum en in het Loek Loevendie Ballpark in Amsterdam!