• HCAW verzekert zich van deelname aan de Vervolgcompetitie Bovenste-4

    In navolging van koploper Curaçao Neptunus hebben de honkballers van HCAW zich dit weekeinde verzekerd van deelname aan de Vervolgcompetitie Bovenste-4. Deze tweede ronde van de reguliere competitie start half juni, in het weekeinde na de Baseball European Champions Cup, het EuropaCup toernooi dat van 6 tot en met 10 juni in Bussum en Amsterdam plaatsvindt.

    Mede dankzij drie eenvoudige overwinningen op Hoofddorp Pioniers kan de ploeg die onder leiding staat van Hoofdcoach Danny Rombley, niet meer worden achterhaald door RCH-Pinguïns, de huidige nummer vijf van de ranglijst. Zowel donderdagmiddag (0-6), zaterdag (1-7) als zondag (14-0, zes-en-een-halve inning) had de regerend landskampioen geen enkele moeite met de jonge ploeg die Hoofddorp Pioniers dit seizoen op de been heeft gebracht.

    Voordat HCAW aan het EuropaCup toernooi begint staan er nog zes wedstrijden op het programma. Komende week is Twins Oosterhout, de huidige nummer vier van de ranglijst, de tegenstander. Zowel aanstaande donderdag (aanvang: 19.30 uur) als zondagmiddag wordt er in de Bussumse Rob Hoffmann Vallei gespeeld. Zaterdagmiddag treffen beide teams elkaar in Oosterhout. Beide wedstrijden in het weekeinde starten om 14.00 uur.