• Huldiging Heren I als Europees Kampioendoor Gemeente Gooise Meren

  U weet het allen ongetwijgeld nog. Zaterdag 10 juni schreef Heren I geschiedenis door, voor het eerst in de historie van de club de Baseball European Champions Cup (voorheen de EuropaCup I) te winnen.
  Vanwege die unieke prestatie wordt Heren in uitgebreid gehuldigd door de Gemeente Gooise Meren (waar Bussum onder valt).

  Dit gaat gebeuren op zaterdag 24 juni en start direct na de thuiswedstijd van tegen Curacao Neptunus. De verwachting is dat dit rond 18:00 uur zal zijn. De honkballers en stafleden starten met een toer door Bussum en Naarden in een open bus. Vanzelfsprekend gaat dit gepaard met muziek en feestelijkheden. Iedereen is welkom om de Europees Kampioen aan te moedigen langs de kant van de weg.

  Om 17.00 uur starten op het Wilhelminaplantsoen in Bussum al de feestelijkheden op een groot feestpodium met een optreden van DJ Charles. Rond 19.00 uur wordt de bus met de spelers op het Wilhelminaplantsoen verwacht, waar zij in het zonnetje worden gezet. Sportwethouder Jelmer Kruijt en burgemeester Han ter Heegde zullen de winnaars feestelijk ontvangen en toespreken. Het gemeentebestuur zal HCAW ook een passend cadeau overhandigen. Het feestprogramma op het plein met DJ Charles duurt tot circa 21.00 uur. Tijdens de festiviteiten zal feestlocatie The Spot geoppend zijn.

  De Route die de open bus met de selectie van HCAW aflegt is als volgt:

  Circa 18.00 uur - vertrek bij HCAW aan de Zanderijweg

  Lange Heul – Laarderweg - Prinses Margriet Plantsoen - Prinses Margriet Plantsoen – Laarderweg – Ceintuurbaan – Lorentzweg – Voormeulenweg - KPC De Bazelstraat – Lothariuslaan – Huizerweg - Frederik van Eedenweg - Constantijn Huijgenslaan – Brediusweg – Amersfoortsestraatweg – Godelindeweg – Rijksweg - Cort van der Lindenweg - Groot Hertoginnelaan – Meerweg – Spiegelstraat – Herenstraat – Kerkstraat – Landstraat – Havenstraat - aankomst op Wilhelminaplantsoen.