• HCAW ontvangt zilveren legpenning van Gemeente Gooise Meren

    Voor de honkballers van HCAW, en voor iedereen die de club een warm hart toedraagt, was afgelopen zaterdag een dag met een gouden randje. Vanwege het feit dat twee weken geleden voor het eerst in de historie van de vereniging de Baseball European Champions Cup (voorheen de EuropaCup I) werd veroverd werd de selectie zaterdagavond, na de (met 3-1) gewonnen thuiswedstrijd tegen Curaçao Neptunus, door het Gemeentebestuur in het zonnetje gezet.

    Eerst maakte de selectie zaterdag een rijtoer door de Gemeente Gooise Meren (waarvan Bussum onderdeel uitmaakt) om vervolgens op een podium op het marktplein te worden gehuldigd. Uit handen van Burgemeester Han ter Heegde ontving HCAW daar onder meer de zilveren legpenning, de hoogste onderscheiding van de Gemeente Gooise Meren. Daarna barste het feest los. De vreugde en blijdschap werd gedeeld met de aanwezige familieleden, fans en het overige publiek dat in grote getalen naar het Wilhelminaplantsoen was gekomen. Voor iedereen die HCAW een warm hart toedraagt een dag met een gouden randje. Een dag die nooit meer zal worden vergeten.

    Naast de overwinning van zaterdagmiddag is het de ploeg van Hoofdcoach Danny Rombley deze serie niet gelukt om Curaçao Neptunus vaker van de winst af te houden. Donderdagavond werd er, in Rotterdam, nipt verloren: 3-2. Zondag bleef de teller steken op 6-9.

    Komende week neemt HCAW het driemaal op tegen het team van RCH-Pinguïns. Zowel aanstaande donderdagavond (aanvang 19.30 uur) als zondagmiddag wordt er in de Rob Hoffmann Vallei in Bussum gespeeld. Zaterdag treffen beide teams elkaar in Heemstede. Beide wedstrijden in het weekeinde beginnen om 14.00 uur.