• HCAW boekt één zege

    In de strijd om de eerste plaats in de Vervolgcompetitie Bovenste-4, die recht geeft op deelname aan het EuropaCup-toernooi van volgend seizoen, hebben de honkballers van HCAW dit weekeinde één zege geboekt. Zowel afgelopen donderdag (2-6) als zaterdag (4-1) bleek Amsterdam Pirates de sterkste. Zondag herstelde de ploeg van Hoofdcoach Danny Rombley zich knap en werden de Amsterdammers, met ruime cijfers, verslagen: 10-0 (8 innings).

    Omdat ook naaste concurrent Curaçao Neptunus, dat dit weekeinde tegen RCH-Pinguïns speelde, niet de volle winst pakte (de Rotterdammers verloren één keer) blijft het spannend in de Vervolgcompetitie Bovenste-4. Met nog vijftien wedstrijden te spelen gaat Curaçao Neptunus op dit moment aan de leiding, HCAW volgt op twee punten. Met vier punten minder dan HCAW bezet Amsterdam Pirates de derde plaats.

    Komende week neemt HCAW het weer drie keer op tegen Curaçao Neptunus. Zowel donderdagavond (aanvang 19.30 uur) als zondagmiddag wordt er in Rotterdam gespeeld. Zaterdag zijn beide teams in Bussum te zien. Beide wedstrijden in het weekeinde beginnen om 14.00 uur.