• Honkballers HCAW met lege handen

    De honkballers van HCAW zijn er dit weekeinde niet in geslaagd om koploper Curaçao Neptunus te verslaan. Donderdagavond verloren de Bussumers, In Rotterdam, met 11-5. Zaterdag, in Bussum, was het verschil tussen beide ploegen kleiner, maar trok HCAW toch aan het kortste eind: 1-3. Zondag namen de Rotterdammers al in de eerste inning afstand. Met een homerun sloeg Curaçao Neptunus direct een gaatje: 3-0. Die klap kwam HCAW niet meer te boven. Uiteindelijk verloren de Bussumers met 11-1 (8 innings).

    Doordat Amsterdam Pirates deze serie twee keer te sterk was voor RCH-Pinguins delen Amsterdam en HCAW nu de tweede plaats op de ranglijst. Beide ploegen hebben nu vijfendertig punten. Met acht punten meer voert Curaçao Neptunus op dit moment de ranglijst aan.

    Met nog twaalf wedstrijden te spelen in de Vervolgcompetitie Bovenste-4 neemt HCAW het komende week op tegen de honkballers van RCH-Pinguïns. Zowel donderdagavond (aanvang 19.30 uur) als zondagmiddag reist de ploeg van Hoofdcoach Danny Rombley af naar Heemstede. Zaterdag ontmoeten beide teams elkaar in de Rob Hoffmann Vallei in Bussum. In de andere serie wedstrijden in de Vervolgcompetitie Bovenste-4 treffen Curaçao Neptunus en Amsterdam Pirates elkaar.