• Dames I speelt zondag laatste thuiswedstrijden

    Dames I speelt aanstaande zondag, 24 september, de laaste (thuis)wedstrijden van het seizoen én het is spannend in de Vervolgcompetitie Bovenste-6 van de Tweede Klasse softbal! Wint Dames I beide wedstrijden van Onze Gezellen Dames 3 én morst naaste concurrent Centrals/UVV Dames I punten tegen Olympia Haarlem worden onze dames kampioen in de Tweede Klasse!

    Kom jij onze dames zondag aanmoedigen?
    Onze dames kunnen alle steun gebruiken in de strijd om het kampioenschap.
    De eerste wedstrijd begint zondag om 13.00 uur, wedstrijd nummer twee start vrijwel direct daarna.

    Ook als zowel Dames I als het team van Centrals/UVV Dames I zondag beide wedstrijden winnen houden onze dames nog zicht op het kampioenschap. De Utrechtste dames hebben namelijk twee wedstrijden minder gespeeld. Op zondag 8 oktober moeten zij beide ontmoetingen met Cheetahs Dames I winnen om op gelijke hoogte te komen. In dat geval volgt later een eslissingsduel om het kampioenschap.