• International Lars Huijer geeft Pitching Clinics bij HCAW

  Lars Huijer, pitcher voor Team Kingdom tijdens het EK afgelopen jaar en dit jaar ook bij HCAW, wil graag zijn kennis en ervaring delen met de jeugd. 

  In zes blokken van 75 minuten zal hij, samen met teamgenoot bij HCAW en collega international U23 Jasper Elfrink de deelnemers trainen. De clinics worden gegeven op woensdag in de hal van HCAW in Bussum en er is ruimte voor 4 x 10 deelnemers (max.).

  De trainingen zijn van 15.00 - 16.15uur, 16.15 - 17.30uur, 17.30 - 18.45uur en van 18.45 - 20.00uur.

  Trainingsdagen zijn:17 + 24 november en 1, 8, 15 en 29 december 2021.

  De kosten voor deelname aan deze unieke clinics bedragen € 150,- voor zes trainingsdagen a 75 minuten.

  In totaal kunnen we maximaal 40 deelnemers plaatsen voor deze clinics. Het is raadzaam, gezien de grote belangstelling, om op tijd aan te melden om teleurstelling te voorkomen. Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding en zoveel mogelijk op leeftijd. Voor ouders/begeleiders is ons clubhuis open tijdens de training.

  Je kunt je inschrijven voor deze clinic via onderstaand formulier en door op "Send" te klikken wordt de inschrijving bevestigd. Met het verzenden ga je akkoord met het verwerken van de persoonsgegevens van de deelnemer. De wijze van verwerken staat beschreven in het privacy statement van HCAW.

  De kosten voor deelname bedragen € 150,00. Dit bedrag moet uiterlijk een week vóór aanvang zijn overgemaakt op IBAN NL44 RABO 0123 1224 30 o.v.v. Pitching Clinics 2021 + [voor en achternaam deelnemer].

  Let op! Nadat je op "Send" hebt geklikt verschijnt er een pagina met een bevestiging van je aanmelding. Als die pagina niet verschijnt, (gebeurt soms bij het gebruik van de browser Safari) dan zijn de gegevens niet verstuurd. Probeer het in dat geval nog eens met een andere PC of tablet of een andere browser.

  Wanneer de groepsindeling bekend is volgt er ruim voor aanvang nog een finale mail. Verdere vragen kunnen gesteld worden via secretaris@hcaw.nl.

 • Aanmelden Unieke Pitching Clinics Lars Huijer

  Versturen