• Eerste Pilot Testen voor Toegang groot succes

  Afgelopen zondag speelde HCAW Heren 1 tegen Quick Amersfoort. En dat met publiek via de pilot Testen voor Toegang. Er mochten maximaal 200 mensen komen en hoewel het weer vrij koud was verwelkomden we 130 mensen in de Rob Hoffmanvallei.
  Mede dankzij alle vrijwilligers die het hele protocol bewaakten en zorgden dan iedereen veilig getest naar binnen kon en op een aangewezen plek kon zitten verliep het heel goed.
   
  De wedstrijd werd door HCAW gewonnen met 4-0. Namens de gemeente gooiden wethouder sportzaken Alexander Luijten en burgemeester Han ter Heegde de ceremoniële eerste bal en genoten daarna voorzien van de HCAW-bandana die als mondkapje gebruikt kan worden van een spannende wedstrijd.
   
  Ook bij de wedstrijd van afgelopen donderdag mocht, in het kader van de pilot Testen voor Toegang, publiek aanwezig zijn. Van die mogelijkheid maakten ongeveer veertig mensen gebruik. Zowel donderdag als zondag was het voor veel toeschouwers een feestje van weerzien van oude bekenden.