• Softbalclinic Aspiranten 1 groot succes!

    Onze Softbal Aspiranten 1 kan terugkijken op een zeer geslaagde softbalclinic gegeven door speelsters en coaches van regerend lands- en Europees kampioen Sparks Haarlem. Onder de bezielende leiding van hoofdcoach Peter van Dalen, zijn assistenten Edward Franka en Erik Vrugt, en speelsters Leonella Elizabeth, Onaisha Franka en Tammie Lijbers werd er vorig week zaterdag hard en goed gewerkt. Na een training van twee uur gingen onze tien aspiranten, die dit jaar onder leiding staan van Hans Kluck en Rene Rijst, moe maar zeer voldaan naar huis.

    Overigens kunnen onze aspiranten nog enkele nieuwe leden gebruiken, dus zoek je een uitdagende sport waar je de bal lekker hard mag weg slaan, stuur even een mailtje naar softbaljeugd@hcaw.nl en kom dan snel eens kijken bij onze training op zaterdagmiddag tussen 14.30-16.30 uur.