• Oefencampagne Heren I van start

  Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt het eerste honkbalteam van HCAW een aantal oefenwedstrijden. IJs en weder dienende start de oefencampagne van de Bussumers aanstaande zaterdag 17 maart. Dan staat er in onze eigen Rob Hoffmann Vallei een ontmoeting met promovendus Quick Amersfoort op het programma. Een dag later, zondag 18 maart, treffen beide teams elkaar op XLLease Sportpark Dorrestein in Amersfoort. Komend weekeinde beginnen beide wedstrijden om 14.00 uur.

  In het weekeinde van 24 en 25 maart neemt HCAW traditiegetrouw deel aan het MJFP Jan van de Vegte Memorial Toernooi in Nijmegen. Tijdens de dertigste editie van dit toernooi treffen de Bussumers, die nog geen editie oversloegen, Hoofddorp Pioniers, Brasschaat Braves (Bel) en gastvereniging De Hazenkamp.

  Tijdens het Paasweekeinde nemen de Bussumers voor het eerst in de geschiedenis deel aan het Ringvaart Toernooi dat georganiseerd wordt door RCH-Pinguïns. Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april worden er in Heemstede wedstrijden gespeeld met L&D Amsterdam, Hoofddorp Pioniers en RCH-Pinguïns als tegenstander.

  Zaterdag 7 en zondag 8 april oefent HCAW tegen Silicon Storks, de tweede promovendus die dit seizoen zijn opwachting maakt in de Hoofdklasse. Zaterdag in Bussum, zondag op Sportpark Kijkduin–Schapenatjesduin in Den Haag. Beide wedstrijden in dat weekeinde beginnen om 14.30 uur.

  Ook tegen het Haarlemse DSS wordt geoefend. Zaterdag 14 april wordt er om 14.00 uur in Haarlem gespeeld. Zondag 15 april treffen beide teams elkaar, om 14.30 uur, in Bussum.

  Tijdens het laatste weekeinde voor aanvang van de reguliere competitie vindt in Bussum de zesendertigste editie van het door HCAW zelf georganiseerde I.M. Charles Urbanus Sr. Toernooi plaats. Voor het eerst sinds jaren zal de voltallige Top-4 uit de Hoofdklasse dat weekeinde acte de presence geven. Van 20 tot en met 22 april zullen naast de Bussumers zelf Curaçao Neptunus,  L&D Amsterdam en Hoofddorp Pioniers in actie te zien zijn.

  De competitie in de Hoofdklasse, die dit jaar weer uit acht teams bestaat, zal op donderdag 26 april een aanvang nemen. In het openingsweekeinde van de competitie is promovendus Quick Amersfoort de tegenstander van HCAW.