• Vijf HCAW teams kampioen!

  Seizoen 2018 is voorbij, alle wedstrijden zijn gespeeld en de stand is opgemaakt. En het was niet alleen in de Hoofdklasse spannend. Want de strijd om een plek in de Holland Series mag dan wel door Heren 1 nipt zijn verloren, maar liefst vijf HCAW-teams werden afgelopen seizoen wél kampioen!

  Honkbal Junioren 1
  Op 14 oktober sleepte Honkbal Junioren 1, zonder die dag zelf in actie te komen, het kampioenschap eigenlijk al binnen, maar op zaterdag 20 oktober werd het bij de Braves in Gouda dan echt officieel: HCAW HB Jun1 is Landskampioen! Super gedaan jongens! 🎉

  Honkbal Heren 3 (a.k.a. Reserve Reserves)
  Op 13 oktober werd in Hoofddorp de finale gespeeld om het Nederlands Kampioenschap Wedstrijdsport. De Reserve Reseves (kampioen uit de 1ste Klasse A namen het op tegen Schiedam (kampioen uit de 1ste Klasse B). Het was een ongelijke strijd en de Bussumers wonnen in 8 innings met maar liefst 10-0. Proficiat heren! 💪🏻

  Honkbal Pupillen 2
  Het pupillenteam van coaches Wibe en Marvin behaalden de eerste plaats in hun klasse glansrijk door op 6 oktober beide wedstrijden tegen UVV te winnen (en dat terwijl de winst van 1 game voldoende was) Van harte gefeliciteerd kids en coaches! 🎉 

  Softbal Heren 1
  Ook bij de Heren softbalteams is goede zaken gedaan. Softbal Heren 1 zorgde, door een overwinning op Zuidvogels op 8 oktober, voor de eerste plaats in de tweede klasse Fastpitch softbal.

  Softbal Heren 3
  Het onvolprezen DRIEmteam speelde al op 28 september om het kampioenschap tegen HCAW HS2, maar deze wedstrijd werd met 15-14 verloren. Daarom werd het op 5 oktober in Amsterdam alsnog spannend. Van A'dam North Stars werd echter ruim gewonnen en dus is ook Softbal Heren 3 kampioen! Van harte gefeliciteerd mannen! 🔥