• Open dag voor de allerjongsten

  Op zondag 6 januari, de laatste dag van de Kerstvakantie, organiseert HCAW weer een Open Dag voor de jeugd. Jongens en meisjes in de leeftijd van vijf tot tien jaar zijn, samen met hun ouders, van 13.00 tot 15.00 uur welkom in de trainingszaal van HCAW om te komen kennismaken met honk- en softbal. 

  BeeBall Clinic
  Tijdens deze Open Dag verzorgt HCAW in de eigen trainingshal met diverse trainers een leuke Beeball Clinic. De kinderen krijgen op speelse wijze vang-, gooi- en slagtechnieken aangeleerd, maar het gaat om het ervaren van spelplezier en sportiviteit. En het is weer eens wat anders dan voetbal of hockey!

  Wat is Beeball?
  Beeball is de voorloper van het echte honk- en softbal en is ontwikkeld om de allerjongste spelers en speelsters te laten kennismaken met de honk- en softbalsport. Beeball is een leuk, stoer en flitsend spel waarbij beweging, teamgeest en sportiviteit voorop staan. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Zo raken ze snel vertrouwd met slaan, gooien en vangen. Beeball kan bij HCAW gespeeld worden door kinderen in de leeftijd van vijf tot tien jaar.

  Aanmelden
  Iedereen kan binnenlopen en komen meetrainen, maar vooraf aanmelden is wel gewenst. Stuur hiervoor een e-mail naar beeball@hcaw.nl. Voor handschoenen, knuppels en ander materiaal wordt gezorgd, kinderen moeten zelf zaalschoenen meenemen. Alle ouders worden getrakteerd op een kopje koffie of thee met wat lekkers en na afloop krijgt iedere jonge deelnemer gratis proeftrainingen aangeboden voor een verdere kennismaking met deze leuke sport.

  Tot ziens op zondag 6 januari!