• Ook bij Dames 1 samenwerking HCAW en Zuidvogels

    Behalve bij de softbal jeugd en senioren, is er nu ook bij softbal Dames 1 een volledige samenwerking gerealiseerd tussen HCAW en Honk- en softbalvereniging De Zuidvogels. De bestaande samenwerking met de Huizense club is hiermee geintensiveerd. 

    Mede door een behoorlijke spelerswisseling bij beide eerste teams is gekozen om, in plaats van speelsters van buitenaf te benaderen, een team samen te stellen met speelsters van beide verenigingen. Voor dit team is David Mulder aangesteld als hoofdcoach. Mulder zal Danny Wout opvolgen die een stapje terug doet.

    Mulder is voor velen geen onbekende. Zo is hij eerder actief geweest als zowel speler en coach bij beide clubs. Daarnaast heeft hij als coach een aantal jaar ervaring in de Silver League en Eerste Klasse. Na een aantal jaren afwezigheid op dit niveau, zal dus hij nu weer de terugkeren in de Eerste Klasse.

    Het Dames 1 team is inmiddels al begonnen met de trainingen in Huizen en zal vanaf het nieuwe jaar de overstap maken naar Bussum. We wensen het team en staff veel succes in seizoen 2019!