• Heren I met lege handen

    De kop is er af. Na een korte periode van oefenwedstrijden begon voor het eerste honkbalteam van HCAW afgelopen donderdag seizoen 2019. Ondanks dat de Bussumers tegen regerend lands- en Europees kampioen Curaçao Neptunus verdeeld over drie wedstrijden achtentwintig honkslagen sloegen lukte het niet om een verwinning uit het vuur te slepen.

    In de openingswedstrijd van het seizoen verloor het team, dat dit jaar onder leiding staat van Dè Flanegin en Rudy Dirksen, donderdagavond met 10-0 (8 innings). Zowel zaterdag (4-7) als zondag (7-6) had er meer in gezeten voor HCAW, maar uiteindelijk eindigde het weekend zonder winstpunten.

    Komend weekeinde nemen de honkballers van HCAW het op tegen L&D Amsterdam, vorig seizoen verliezend finalist in de strijd om het landskampioenschap. Zowel donderdagavond (19.45 uur) als zondagmiddag (14.00 uur) wordt er op het Amsterdamse Sportpark Ookmeer gespeeld. Zaterdagmiddag treffen beide teams elkaar in de Rob Hoffmann Vallei in Bussum. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.