• Heren I deelt punten met Quick Amersfoort

    Tijdens het Koningsdagweekeinde hebben honkballers van HCAW punten gedeeld met Quick Amersfoort. Donderdagavond waren het de Bussumers die aan het langste eind trokken (3-2), vrijdagavond hielden de Amersfoorters de punten in eigen huis: 3-1. Zondag werd er wel gewoon aan de wedstrijd begonnen. Vanwege een hevige regenbui werd de wedstrijd echter, in de derde inning, gestaakt. Op dat moment was er door beide teams nog niet gescoord. Dit duel zal morgenavond in het geheel worden overgespeeld.

    Donderdagavond waren het Chris Pfau, Ruendrick Piternella en Rodney Daal die HCAW de weg naar de overwinning wezen. In zeven innings schakelde de sterk werpende Pfau maar liefst elf slagmensen met drie-slag uit. De Amerikaan gooide slechts èèn keer vier wijd,  kreeg zes honkslagen tegen en moest toezien hoe Quick Amersfoort tweemaal de thuisplaat wist te bereiken. Homeruns van Piternella (1-0), in de derde inning, en Daal (3-0), in de vierde inning, brachten HCAW echter de overwinning: 3-2.

    Vrijdagavond kreeg de Bussumse slagploeg weinig vat op het werpen van Sem Robberse. De jonge werper, die vorig seizoen nog in Bussum actief was, stond HCAW slechts vijf honkslagen en één vrije loop toe. Slordig spel van HCAW deed de ploeg van Dè Flanegin en Rudy Dirksen uiteindelijk de das om: 3-1.

    Morgenavond, dinsdag 30 april, gaan beide teams bepalen wie in dit drieluik als winnaar uit de bus komt. Dan staat, in Bussum, het inhaalduel op het programma (aanvang 19.30 uur). Later in de week wacht HCAW dan drie ontmoetingen met Hoofddorp Pioniers. Zowel donderdagavond, aanvang 19.30 uur, als zondag wordt er in Hoofddorp gespeeld. Zondag wordt de eerste bal om 14.00 uur geworpen. Zaterdag treffen beide teams elkaar in de Bussumse Rob Hoffmann Vallei. In verband met Nationale Dodenherdenking begint de wedstrijd aanstaande zaterdag al om 13.00 uur.