• Heren I pakt volle winst

    De honkballers van HCAW hebben dit weekeinde goede zaken gedaan. Voor het eerst dit seizoen zijn de Bussumers  er in geslaagd de volle winst te pakken in een serie. Hekkensluiter Silicon Storks werd drie keer geklopt. Achtereenvolgens werd er gewonnen met 6-1 (donderdag), 1-7 (zaterdag) en 8-4 (zondag).

    Dankzij de volle buit van zes punten heeft HCAW de achterstand op Quick Amersfoort, nog altijd de nummer vier op de ranglijst, verkleind tot twee punten. De ploeg uit Amersfoort was zelf twee keer te sterk voor L&D Amsterdam Pirates. Ook Hoofddorp Pioniers, dat de derde plaats bezet, staat weer binnen bereik van de Bussumers. Omdat de Hoofddorpers er dit weekeinde niet in zijn geslaagd om regerend lands- en Europees kampioen Curaçao Neptunus punten af te snoepen staan die nog slechts op vier punten afstand van HCAW.

    Ook naar beneden kijkend heeft onze hoofdmacht goede zaken gedaan. Omdat Twins Oosterhout dit weekeinde twee punten heeft laten liggen tegen DSS bezet HCAW op dit moment alleen de vijfde plaats op de ranglijst.

    Komende week mogen Dè Flanegin, Rudy Dirksen en hun mannen wederom proberen verder omhoog te kijken. Dan staat een drieluik met Twins Oosterhout op het programma. Omdat het veld in Oosterhout niet over veldverlichting beschikt vindt de uitwedstrijd van  donderdagavond (aanvang 19.30 uur) plaats op het veld van Gryphons in Rosmalen. Zaterdag treffen beide teams elkaar in de Bussumse Rob Hoffmann Vallei. Een dag later strijden beide teams vervolgens in Oosterhout om de punten. Zaterdag begint de wedstrijd om 14.30 uur, zondag een half uur later (15.00 uur).