• Beeball - Gratis proeftrainingen!

  Was je een van de deelnemers van onze drukbezochte Open Dag van 5 januari?

  Heb je de Open Dag gemist of kon je er niet bij zijn?

  Of lijkt het je gewoon gaaf of alsnog kennis te maken met onze mooie sport(en)?

   

  Dan hebben we wat leuks voor je!

  Vanaf zaterdag 11 januari starten de wintertrainingen voor de jeugd in onze eigen trainingshal aan de Zanderijweg in Bussum. Voor alle kinderen die aanwezig waren op de Open Dag, maar ook voor kinderen die er niet bij konden zijn, biedt HCAW gratis proeftrainingen om (verder) kennis te maken met onze leuke sport(en). Aanmelden voor een gratis proeftraining kan via beeball@hcaw.nl.

  Wat is Beeball?

  Beeball is de voorloper van het echte honk- en softbal en is ontwikkeld om de allerjongste spelers en speelsters te laten kennismaken met de honk- en softbalsport. Beeball is een leuk, stoer en flitsend spel waarbij beweging, teamgeest en sportiviteit voorop staan. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Zo raken ze snel vertrouwd met slaan, gooien en vangen. Beeball kan bij HCAW gespeeld worden door kinderen in de leeftijd van vijf tot tien jaar.