• Neptunus wint I.M. Charles Urbanus Sr. Toernooi

  Afgelopen dagen heeft de achtendertigste editie van het In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi plaatsgevonden. Met L&D Amsterdam Pirates, Curaçao Neptunus, Hoofddorp Pioniers en organisator HCAW zelf kende het toernooi dit jaar opnieuw een sterk deelnemersveld. De voltallige Top-4 van vorig seizoen was ook deze keer van de partij. Voor de elfde maal in de geschiedenis van het toernooi, en voor het eerst sinds 1999 kwam Curaçao Neptunus als toernooiwinnaar uit de bus.

  De overige deelnemers haalden allemaal twee punten uit drie wedstrijden waardoor het toernooireglement uitsluitsel moest geven voor de rangschikking van de nummers twee tot en met vier. Op basis van het toernooireglement eindigde HCAW op de tweede plaats, gevolgd door L&D Amsterdam Pirates en Hoofddorp Pioniers. Persoonlijke prijzen werden er tijdens deze editie van het toernooi niet uitgereikt.

   

  In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi
  16 t/m 19 juli 2020

  Wedstrijdschema


  Donderdag 16 juli 2020

  HCAW - L&D Amsterdam 8 - 8
  Locatie: HCAW – Bussum

  Curaçao Neptunus - Hoofddorp Pioniers 5 - 2
  Locatie: Neptunus – Rotterdam


  Zaterdag 18 juli 2020

  Hoofddorp Pioniers - HCAW 3 - 3
  Locatie: Pioniers – Hoofddorp

  L&D Amsterdam - Curaçao Neptunus 1 - 12
  Locatie: Pirates – Amsterdam


  Zondag 19 juli 2020

  Hoofddorp Pioniers - L&D Amsterdam 4 - 4
  Locatie: HCAW – Bussum

  HCAW - Curaçao Neptunus 7 - 13
  Locatie: HCAW – Bussum

   

  Eindstand:

  Curaçao Neptunus 3 – 6
  HCAW 3 – 2
  L&D Amsterdam Pirates 3 – 2
  Hoofddorp Pioniers  3 – 2