• Abrupt einde honkbal- en softbalseizoen 2020

  Dinsdagavond 13 oktober 2020 heeft de Rijksoverheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Daardoor komen de honkbal- en softbalcompetities 2020 helaas tot een abrupt einde. Alle competities, inclusief de Honkbal Hoofdklasse en de Fastpitch Softbal Dames Golden League, worden per 14 oktober 22.00 uur stilgelegd. 

  Tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober werden er aanvullende maatregelen afgekondigd door premier Rutte en minister De Jonge om het coronavirus de kop in te drukken. Dit heeft gevolgen voor het honkbal en softbal:

  1. Alle competities voor senioren en jeugd worden stilgelegd.
  2. Voor 18 jaar en ouder geldt dat trainingen uitsluitend zijn toegestaan met een maximale groepsgrootte van 4 personen per veld en met continue inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel.
  3. Jeugdteams tot 18 jaar mogen ‘gewoon’ blijven trainen. Wedstrijden onderling met teams van de eigen vereniging zijn toegestaan.

  De maatregelen gaan in per woensdag 14 oktober 22.00 uur en gelden voor ten minste 4 weken.

  Lees verder op de site van de KNBSB >>

  Honk- en softbalbalschool

  Wel kunnen we melden dat de honkbalschool kan plaatsvinden. Met aangepaste regelgeving en groepen van max. 30 personen inclusief trainers. De deelnemers worden hiervan per mail op de hoogte gebracht.

  Onderlinge wedstrijden jeugd tot 18 jaar

  Ook is het mogelijk om buiten - zolang het weer dit toelaat - onderlinge wedstrijden te spelen tussen jeugdspelers/teams van HCAW tot 18 jaar. Indien hier animo voor is kan dat in overleg met het wedstrijdsecretariaat en de coaches worden afgestemd.

  Bij het betreden van ons terrein blijft de regel; ben je 18 jaar of ouder > registreer je m.b.v. de QR-code op het hek op de dag van aankomst op ons terrein en voor iedereen geldt, reinig je handen met de aanwezige lotions.

  Alvast veel dank voor jullie medewerking!

  Met sportieve groet,

  Bas Veerman, voorzitter