• Even voorstellen: coaches U-23 team

  Voor komend seizoen zijn we bezig met het formeren van een U-23 team (eigenlijk het oude H4-team). De ambities voor topsport zijn aanwezig en derhalve zal dit team een mogelijke springplank gaan vormen naar Heren 2 en misschien wel Heren 1.

  Voor dit team hebben wij vader en zoon Lam bereid gevonden om te gaan trainen en coachen. Hieronder stellen zij zichzelf voor.

  Koen Lam

  "Ik ben 19 jaar oud en student bedrijfskunde, vanaf mijn 4e jaar actief bezig geweest met honkballen en de gehele jeugdopleiding bij HCAW doorlopen. Helaas heb ik vorig seizoen een ernstige knieblessure opgelopen, waardoor actief honkballen niet meer mogelijk is voor mij. Dit jaar heb ik samen met Harold een Junioren 1-team, eerste klasse, gecoacht buiten HCAW. Dat is mij zeer goed bevallen en het was een hele leuke en mooie ervaring. Vanaf aankomende seizoen zal ik samen met Harold het U23-team gaan coachen, ik zie dit als een hele leuke uitdaging en kans om iets terug te geven voor een sport die mij altijd veel speelplezier heeft bezorgd."

   Harold Lam

  "Nu al zo’n 17 jaar af en aan actief geweest binnen HCAW, van coachen en trainen met veel plezier van de Beeball tot het coachen en trainen van verschillende andere jeugd teams.

  Afgelopen seizoen samen met Koen een Junioren 1-team, eerste klasse gecoacht, waarbij nu de mogelijkheid is ontstaan een onderdeel te worden van een U23-topsportteam. HCAW heeft haar ambities uitgesproken om een betere topsportopleiding en -sportcultuur voor honkbal te willen verzorgen voor alle 1e klasse teams. Ik vind het een leuke en geweldige uitdaging om samen met Koen hier onderdeel van te mogen uitmaken. Met veel plezier en ambitie willen wij graag van het U23 een succes maken in de hoop dat wij vanuit de topsportambitie een goede doorstroming kunnen creëren voor de jeugd naar misschien wel ons H1 hoofdklasse team."

  Uiteraard wensen wij Koen en Harold veel succes met deze mooie uitdaging!