• Bill Froberg overleden

  Eerder deze week bereikte ons het trieste bericht dat Bill Froberg is overleden.

  In twee periodes is Bill als coach betrokken geweest bij het eerste honkbalteam van HCAW. In juni 2003 werd hij, naast toenmalig hoofdcoach Nelson Orman, benoemd tot Bench Coach. De twee daarop volgende seizoenen (2004 en 2005) gaf hij zelf leiding aan het team.  Van augustus 2009 tot en met mei 2011 bekleedde hij deze functie voor de tweede maal in zijn lange honkballoopbaan.  

  Daarnaast was Bill zestien jaar geleden ook betrokken bij de eerste editie van de, inmiddels alom bekende, HCAW Honkbalschool. Als instructeur leverde hij in de eerste jaren zijn bijdrage aan dit initiatief om de jeugd in de winter extra trainingsmogelijkheden te bieden.

  Bill werd slechts drieënzestig jaar oud.

  Wij wensen zijn vrouw Lilian, zoon Jim en verdere familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Het Hoofdbestuur en de Topsectie Honkbal