• Algemene Update

  Helaas kunnen we jullie allemaal (nog) niet op de club verwelkomen en daarom willen we via dit bericht een aantal mooie ontwikkelingen onder jullie aandacht brengen.

  Nieuwe slagkooien

  Voor de ingang van de hal worden twee nieuwe slagkooien gemaakt. Deze slagkooien zijn op initiatief van Scimitars neergezet en zijn door HCAW te gebruiken! Het stalen framewerk staat al klaar, het gravel is aangeharkt en zodra de netten binnen zijn worden die opgehangen. Wat een mooie aanwinst!

  Toiletgroep voor de kantine

  Momenteel wordt de toiletgroep voor de kantine onder handen genomen. Met name het gedeelte voor de heren wordt aangepakt. Zodra het seizoen start - en iedereen weer op de club kan komen - kunnen we dit fraaie project bewonderen!

  Terras en vooraanzicht van de kantine

  Ook het terras voor de kantine is work in progress. De vaste picknicktafels zijn verplaatst en er is een nieuw stalen framewerk geplaatst, waarop mooie banners worden gespannen inclusief een nieuw net. Tevens wordt het buitenwerk geschilderd voor een mooie frisse uitstraling!

  Rondom het softbalveld (veld 3)

  De keet bij het softbalveld is zo goed als overleden. Een groep spelers van HCAW gaat samen met de Accommodatiecommissie aan de slag om deze plek weer nieuw leven in te blazen. Naast de keet gaat er ook worden gewerkt aan de Speaker unit en wordt er een nieuw scorebord geplaatst. Hopelijk gaan oude tijden weer herleven en wordt dit gedeelte van de vereniging weer veelvuldig gebruikt!

  Stichting Sportaccommodatie Lange Heul (SSLH) hernoemd naar Accommodatiecommissie

  Tenslotte is het goed om te melden dat de Stichting Sportaccommodatie Lange Heul (SSLH) vanaf heden is omgedoopt tot de Accommodatiecommissie. De voormalige bestuursleden van de SSLH, Carel van Joolen, Peter Schel en Hennie Bus, hebben het stokje overgedragen aan het nieuwe bestuur van de Accommoddatiecommissie: Wil Kitslaar, Mimy Sluiter en Maarten Koning. Samen met Fred, Cees en maten zullen zij verder doorgaan met het waanzinnig goed onderhouden van onze accommodatie.

  De accommodatiecommissie is bereikbaar via accommodatie@hcaw.nl.