• HCAW verslaat ook DSS/Kinheim

  Na de goede reeks wedstrijden tegen Hoofddorp Pioniers van vorige week hebben de honkballers van HCAW dit weekeinde ook DSS/Kinheim drie keer weten te verslaan. Donderdagavond werd de ploeg uit Haarlem met 0-5 verslagen. Zaterdag wonnen de
  Bussumers in eigen huis met 13-4. Zondag werd het drieluik afgesloten met een 6-9 zege.

  Dankzij deze drie zeges heeft de ploeg van Roy Berrevoets zich nagenoeg verzekerd van deelname aan de Play-Offs, de halve finales in de strijd om het landskampioenschap die in september plaatsvinden. Met nog twaalf wedstrijden te spelen heeft HCAW daarvoor nog slechts één punt nodig.

  Achter koploper Curaçao Neptunus bezet HCAW op dit moment nog altijd de tweede plaats op de ranglijst. De Bussumers worden echter op de voet gevolgd door L&D Amsterdam. De Amsterdammers haalden tot nu toe twee punten minder, maar hebben ook drie wedstrijden minder gespeeld. Vanaf dinsdag 3 augustus nemen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam het drie dinsdagen op rij tegen elkaar op om de (vanwege deelname aan de Europa Cup) uitgestelde serie onderlinge wedstrijden in te halen.

  Komende week is het HCAW zelf die de strijd aangaat met lijstaanvoerder Curaçao Neptunus. Aanstaande donderdagavond staan beide ploegen voor het eerst dit seizoen tegenover elkaar. Vanaf 19.30 uur wordt er in het Neptunus Familiestadion in Rotterdam
  gespeeld. Zaterdag treffen beide teams elkaar vervolgens in Bussum en zondag wordt de serie wedstrijden weer in Rotterdam afgesloten. Beide wedstrijden in het weekeinde beginnen om 14.00 uur.