• In Memoriam Maurice (Morris) Cranston

  Eerder deze week bereikte ons het droevige bericht dat Maurice Cranston (voor velen van ons beter bekend als Morris) maandag 8 november jl. is overleden.

  Jarenlang was Morris een graag geziene gast bij HCAW, altijd vrolijk, altijd in voor een praatje. Voor (jeugd)spelers had hij altijd wel een tip of advies paraat.

  Morris en HCAW zijn al meer dan vijftig jaar met elkaar verbonden. De eerste kennismaking vond eind jaren zestig van de vorige eeuw plaats toen Morris twee seizoenen lang voor het eerste team uitkwam. In 1989 maakte zijn zoon, de ons aller bekende Jeffrey Cranston, de overstap van UVV naar HCAW. In de daarop volgende jaren was Morris niet alleen veelvuldig tijdens wedstrijden van HCAW I op de tribune te vinden, ook was hij door de jaren heen coach van verschillende (jeugd)teams binnen onze vereniging. Toen onze hoofdmacht in 1998 voor de tweede keer in de historie van HCAW landskampioen werd maakte Morris onderdeel uit van de coaching staf.

  Wij wensen Jeffrey, Anouk, verdere familie en vrienden veel sterkte in deze droevige tijd.

  Morris zal worden gemist, ook door ons,

  Morris is 85 jaar oud geworden.

   

  De crematoriumplechtigheid vindt plaats op zaterdag 13 november om 14.45 uur.

  Voor ieder die dat wil is deze plechtigheid ook te volgen via een livestream. Inloggen kan vanaf 14.40 uur via deze link. Code: 6AXW2W. Tot 30 dagen na de plechtigheid is de ceremonie desgewenst terug te kijken.