• Aanpassing speelschema veertigste editie I.M. Charles Urbanus Sr. Toernooi

    Vanwege de slechte weersomstandigheden hebben de twee openingswedstrijden van de veertigste editie van het In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi donderdagavond helaas geen doorgang kunnen vinden. Omdat er geen ruimte is om beide wedstrijden in te halen is de toernooileiding genoodzaakt het speelschema van het toernooi aan te passen. Hierbij geldt
    uiteraard dat er alleen gespeeld wordt indien de weergoden het toernooi gunstig zijn gezind.

    De wedstrijden zoals ze oorspronkelijk gepland stonden voor zaterdag 2 april blijven staan. Dat betekent dat L&D Amsterdam zaterdagmiddag (14.00 uur), in Rotterdam, op bezoek gaat bij Curaçao Neptunus. HCAW ontvangt die middag Twins Oosterhout (15.00 uur) in Bussum.

    Zondag 3 april komen de vier deelnemers samen in de Rob Hoffmann Vallei in Bussum. Daar treffen de beide winnaars van de zaterdagwedstrijden elkaar in de finale. Ook de twee verliezers van zaterdag treffen elkaar. Zij spelen om de derde en vierde plaats.
    De eerste wedstrijd op zondag start om 12.00 uur, de tweede volgt vanaf 15.00 uur. Gastheer HCAW speelt zondag in ieder geval de wedstrijd om 15.00 uur. Alle wedstrijden duren maximaal negen innings of drie uur. In tegenstelling tot vorig jaar is publiek dit jaar van harte welkom. De toegang is gratis.