• Burgersdijk gooit no-hitter!

    In de met 10-0 gewonnen uitwedstrijd tegen Twins Oosterhout zette HCAW-werper Dennis Burgersdijk zondag een uitzonderlijke prestatie neer. Voor het eerst in zijn reeds lange honkballoopbaan kreeg Burgersdijk in een volledige wedstrijd geen honkslag tegen! In de zeven innings die de wedstrijd duurde liet Burgersdijk slechts twee lopers op de honken toe.

    In de eerste inning gooide hij één keer vier wijd, een inning later raakte hij een slagman waardoor deze een vrije loop kreeg. De honkballers van HCAW kennen dit seizoen sowieso een bijzondere seizoensstart. Nog nooit eerder in de lange Hoofdklasse-historie wist het team de eerste twaalf wedstrijden van het seizoen allemaal in winst om te zetten. Na achtereenvolgens drie zeges op Hoofddorp Pioniers, DSS/Kinheim en Quick Amersfoort was het, na een weekje rust, ditmaal de beurt aan Twins Oosterhout om te proberen de Bussumers van de winst af te houden. Ook de ploeg uit Oosterhout bleek daarin niet succesvol. De honkballers van HCAW stonden Twins deze serie zelfs geen enkel wedstrijdpunt toe, driemaal werd de nul gehouden. In Oosterhout won HCAW donderdagavond met 0-6, zaterdag waren ze op eigen veld met 4-0 de sterkste en zondag had de ploeg, die dit seizoen onder leiding staat van hoofdcoach Danny Rombley, aan zeven innings genoeg om met de winstpunten huiswaarts te keren: 0-10. Voor de Bussumers een mooi weekeinde met de bijzondere prestatie van werper Dennis Burgersdijk als kers op de taart.

    Komende week treft HCAW driemaal het team van RCH Memorie Sieraden. De promovendus, die tot nu toe wel de verrassing van het seizoen genoemd mag worden, bezet momenteel de vierde plaats op de ranglijst. Van de vijftien door de ploeg uit Heemstede gespeelde wedstrijden wonnen ze er acht.Zowel aanstaande donderdagavond (aanvang 19.30 uur) als zondagmiddag komt de promovendus op bezoek in de Bussumse Rob Hoffmann Vallei. Zaterdag treffen beide teams elkaar in Heemstede. Beide wedstrijden in het weekeinde beginnen om 14.00 uur.