• HCAW verslaat Twins twee keer

    De honkballers van HCAW zijn de tweede ronde van de competitie begonnen met twee overwinningen op Twins Oosterhout. In Oosterhout liepen de Bussumers afgelopen donderdagavond eerst nog tegen een nederlaag aan: 5-3. Zaterdag herpakte HCAW zich knap: 2-1. Zondag werd het eerste drieluk van de tweede ronde afgesloten met een wat ruimere overwinning: 2-9.

    In de Vervolgcompetitie Top-4, zoals de tweede ronde officieel heet, treffen L&D Amsterdam, Curaçao Neptunus, Twins Oosterhout en HCAW elkaar ieder zes keer. Inzet is plaatsing bij de Top-2. De nummers 1 en 2 na deze ronde verzekeren zich namelijk rechtstreeks van deelname aan de Play-Offs. De nummers 3 en 4 moeten het, voor een Play-Offs-ticket, nog opnemen tegen de nummers 5 en 6 (Best-of-Three). De onderlinge resultaten behaald in de eerste ronde zijn meegenomen naar ronde twee. Op dit moment deelt HCAW de tweede plaats in de tweede ronde met Curaçao Neptunus. Beide teams hebben nu veertien punten. Koploper L&D Amsterdam heeft twee punten meer. Met vier punten volgt Twins Oosterhout op gepaste afstand.

    Komend weekeinde nemen Hoofdcoach Danny Rombley en zijn mannen het driemaal op tegen Curaçao Neptunus. Zowel donderdagavond (aanvang: 19.30 uur) als zondagmiddag wordt er in Rotterdam gespeeld. Zaterdagmiddag treffen beide teams elkaar in Bussum. Beide wedstrijden in het weekeinde beginnen om 14.00 uur.