• HCAW is Neptunus één keer de baas

    In de strijd om plaatsing bij de Top-2 in de Vervolgcompetitie Top-4 hebben de honkballers van HCAW dit weekeinde Curaçao Neptunus één keer verslagen. In de eigen Rob Hoffmann Vallei werden de Rotterdammers zaterdag, in een aantrekkelijk duel, met 3-1 verslagen. Ook in de andere twee ontmoetingen met de Rotterdammers boden de Bussumers goed partij en waren er zeker kansen op meer. Zowel donderdagavond (10-5) als zondagmiddag (6-0) liet de ploeg, die onder leiding staat van Hoofdcoach Danny Rombley, veel lopers op de honken achter. Op de beslissende momenten lukte het niet om de punten binnen te slaan.

    Met nog twaalf wedstrijden te spelen ligt de strijd om plaatsing bij de Top-2 nog volledig open. Met twintig punten gaat L&D Amsterdam momenteel aan de leiding. Curaçao Neptunus volgt met achttien punten, HCAW staat daar weer twee punten achter. Met zes punten volgt Twins Oosterhout op gepaste afstand.

    Voor HCAW staat er komende week weer een belangrijke serie op het programma, ditmaal met L&D Amsterdam als tegenstander. Zowel donderdagavond (aanvang: 19.30 uur) als zondagmiddag wordt er op Sportpark Ookmeer in Amsterdam gespeeld. Zaterdagmiddag treffen beide teams elkaar in Bussum. Beide wedstrijden in het weekeinde beginnen om 14.00 uur.