• Nieuwe gezichten bij HCAW

  De afgelopen tijd hebben we een aantal nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen bij HCAW. Daar zijn wij heel blij mee! Daarnaast hebben we ook afscheid genomen van een aantal vrijwilligers. In onderstaande stukjes willen we ze kort aan jullie voorstellen.

  Julie Marcus - voorzitter TC Jeugd/Secretaris hoofdbestuur a.i. (tcjeugd@hcaw.nl)

  Julie is de opvolger van Harold Lam. Harold is al geruime tijd in de lappenmand. Harold heeft een vliegende start gemaakt met het Jeugdbestuur en gezorgd voor een flinke groei bij o.a. Beeball. Harold, wij wensen je veel sterkte toe voor een spoedig herstel.

  Daarnaast zal Julie ook een aantal taken overnemen van Evelyn Hendrikse, secretaris hoofdbestuur.

  "For those of you that don't know me, I'm Julie Marcus, originally from the US, and I am the head of the youth TC. This is my first year at HCAW so I'm still getting to know everyone here. I spent the previous 6 years at BSC Almere where I was voorzitter for 3 1/2 years. My youngest son is playing at the U15-1 team.

  If I can be of assistance to anyone, please let me know! 

  Nancy Groenemans - Events/Bestuurslid a.i. (mail via secretaris@hcaw.nl)

  Nancy is aangetrokken om het stukje evenementen binnen HCAW op te pakken. Zoals jullie hieronder kunnen lezen heeft ze daar veel ervaring mee!

  "Ik ben Nancy Groenemans, vrouw van Jeroen en moeder van 2 honkballende kinderen. Chris is 19, vorig jaar naar HCAW H-2 gekomen en op het moment op college in de US. Nikki is 14, dit jaar naar HCAW gekomen en speelt bij HB U15-1. Onze kids zijn allebei begonnen bij HSCN Nuenen, waar ikzelf de afgelopen 10 jaar de TC jeugd en wedstrijdsecretariaat jeugd heb bemand.
  Het plan voor deze mooie club is om Evelyn te ontlasten door wat taken van haar over te nemen/bij te staan bij zaken waar ze nu niet aan toe komt. Met sommigen van jullie heb ik inmiddels kennis gemaakt, de anderen hoop ik binnenkort te ontmoeten!"

  Gerda van der Erve - Ledenadministratie (ledenadministratie@hcaw.nl)

  Gerda neemt het stokje over van Marielle Dekker. Marielle heeft de ledenadministratie 'er even bij gedaan' om het vertrek van Hennie Bus op te vangen. Wij zijn Marielle heel veel dank verschuldigd voor het trekken van deze kar, naast haar werkzaamheden voor het winkeltje/fanshop. Marielle heeft Gerda inmiddels ingewerkt.

  Even voorstellen....
  Mijn naam is Gerda Fafiani en ik kom uit Zeewolde. Vanaf heden heb ik de ledenadministratie overgenomen van Marielle. Ik ben al een paar jaar actief als vrijwilliger in de honkbalwereld en doe dit met veel plezier. Zelf speel ik geen honkbal maar ben er automatisch ingerold, omdat mijn zoon Gerain als klein mannetje is begonnen bij de Beeball. Inmiddels zit hij in het U12-1 team van HCAW. Willen jullie meer over mij weten of kennismaken, dan kunnen jullie mij op dinsdag- en woensdagavond vinden op club.

   

  Leon Douma - Coordinator Scheidsrechters (clubscheidsrechters@hcaw.nl)

  Leon is de opvolger van Michelle Kloosterman en Paula Rijpstra. Voornoemde dames hebben zich ingezet om passende scheidsrechters te zoeken bij alle jeugdwedstrijden. Een soms lastige taak en wij zijn heel dankbaar dat zij dit een paar jaar met liefde hebben gedaan!

  'Ik ben Leon Douma mijn zoon jurian speelt in het team U15-1. ik heb mij aangemeld om de taak scheidsrechter coördinatie op mij te nemen. Mochten er vragen of opmerkingen zijn. hoor ik het graag!'

  Een welgemeende dankjewel naar alle vrijwilligers waar we afscheid van moeten nemen en een hartelijk welkom aan de opvolgers! Wij zijn als Vereniging dankbaar voor zoveel vijwilligers die taken willen oppakken om zo met elkaar een mooie sport te kunnen beoefenen.