• BIJGEWERKT: Supportersbus naar Rotterdam?

  BIJGEWERKT PER 4 SEPTEMBER 22:15 UUR;

  Helaas is gebleken dat we niet voldoende aanmeldingen hebben ontvangen op dit termijn om een bus vol te krijgen om naar Rotterdam te rijden. We nemen binnenkort contact op met de aanmelders tot op heden om dit terug te koppelen.

  Wij horen veel geluiden over het gezamenlijk afreizen naar Rotterdam voor de wedstrijden van Heren 1 in de Holland Series. Er is een eerste belronde gedaan naar busmaatschappijen en dat leert dat de kosten voor het huren van een bus voor 80 personen rond de 25 euro liggen (per persoon, per wedstrijd). We gaan dan uit van opstappen bij HCAW (of in daar in de buurt) > stadion van Neptunus > weer terug naar Bussum. 

  Om te kijken of hier voldoende animo voor is openen we een korte eerste inschrijving, zie hieronder, die sluit op zondagavond 4 september a.s. Afhankelijk van aantallen kunnen we dan wel of niet een supportersbus gaan huren en met elkaar afreizen naar Rotterdam.

  HCAW-tjeeeee laat van je horen!!

  Oja, we hebben ook mooie t-shirts gemaakt voor dit event. Bestel op tijd, zodat ook jij kan laten zien dat je 'onze' jongens een hart onder de riem steekt.