• Hulp gevraagd thuiswedstrijden in de Holland Series

  Er komt best wat kijken bij de organisatie van de thuiswedstrijden tijdens de Holland Series. Zo komt de NOS het geheel live vastleggen, is er een live commentaar positie en verwachten we ca. 1500 mensen op ons terrein! We willen ons als club natuurlijk goed presenteren ;-)

  Om dat in goede banen te leiden kunnen we best een paar handjes gebruiken. Denk hierbij aan tickets scannen bij de kassa, muntenverkoop, hand- en spandiensten voor de kantine, sponsoren opvangen en begeleiden, bijhouden van het sanitaire gedeelte etc. Vele handen maken licht werk, waardoor we tussendoor ook lekker naar de wedstrijd kunnen kijken en aanmoedigen! 

  Het betreft in ieder geval zaterdag 17 september a.s.

  Ben je 'in'? Fijn!! Je aanmelding ontvangen we graag via onderstaand formulier.

 • Aanmeldformulier vrijwilligers Holland Series

  Versturen