• Even voorstellen: Technische Commissie (TC)

  Sinds enkele weken heeft HCAW een nieuw opgetuigde Technische Commissie en graag stellen we ze even aan jullie voor.

  De TC (kort voor Technische Commissie) houdt zich bezig met organisatorische zaken rondom de teams. Denk aan teamindelingen, zaal- en veldindelingen, opvang nieuwe leden, pitcher/catchertrainingen, scheidsrechterscursussen etc. En tevens de communcatie daarvan naar de leden toe. Vragen aan de TC kunnen worden gesteld via tc@hcaw.nl.

  Leden TC:

  Geert-Jan Hermans is afkomstig van de Bullfighters in Cuijk en heeft daar allerhande functies verricht. Sinds 1 jaar bij HCAW, en sinds november 2022 voorzitter van de TC. 

  Leon Douma is afkomstig van de Moorfielders in Ede en heeft daar van alles gedaan. Leon is sinds 1 jaar bij HCAW en sinds november 2022 lid van de TC. Tevens sinds de ALV op 8 december jl. onze nieuwe penningmeester. Daarnaast is Leon ook  scheidsrechterscoördinator en nauw betrokken bij de accomodatie commissie.

  Jeroen Groenemans, afkomstig van HSCN Nuenen, is daar vele jaren jeugdcoach geweest en tevens mede-organisator van diverse
  jeugdtoernooien. 

  Nancy Groenemans is eveneens afkomstig van HSCN Nuenen. Zij is daar begonnen als beeball-coördinator en later TC jeugd en heeft het wedstrijdsecretariaat gerund. Ook Jeroen en Nancy zijn sinds november 2022 lid van de TC.

  Uiteraard zijn we heel blij met deze nieuwe TC en al het werk dat zij verzetten!