• HCAW ook te sterk Twins Oosterhout

    De honkballers van HCAW beleven tot nu toe opnieuw een zeer goed seizoen. Van de eenentwintig tot op heden gespeelde wedstrijden werden er maar liefst achttien in winst omgezet. Alleen van koploper Curaçao Neptunus werd tweemaal verloren en er werd één zege aan DSS/Kinheim gelaten.

    Afgelopen weel bleek de regerend landskampioen driemaal te sterk voor Twins Oosterhout. Donderdagavond wonnen de Bussumers, in eigen huis, met 7-0. Twee dagen later werd er, in Oosterhout, met 0-3 gewonnen en zondag werd het drieluik tussen beide ploegen in de eigen Rob Hoffmann Vallei afgesloten met een klinkende 9-1 overwinning.

    Voordat HCAW aan het EuropaCup toernooi begint staan er nog driewedstrijden op het programma. Zowel aanstaande donderdagavond (aanvang: 19.30 uur) als zaterdagmiddag (om 14.00 uur) neemt de ploeg van Hoofdcoach Danny Rombley het in Utrecht op tegen UVV. Vrijdagavond treffen beide ploegen elkaar in Bussum, aanvang 19.30 uur. In verband met het EuropaCup toernooi dat op dinsdag 6 juni begint is HCAW zondag vrij.

    Tijdens het EuropaCup Toernooi Neemt HCAW het, in de poulefase, achtereenvolgens op tegen het Franse Rouen Huskies (dinsdag 6 juni), het Tsjechische Ostrava Arrows (woensdag 7 juni) en Bonn Capitals uit Duitsland (donderdag 8 juni). Alle wedstrijden van HCAW in de poulefase beginnen om 19.00 uur en de Bussumers spelen alle drie deze wedstrijden op eigen terrein.
    Vrijdagavond, 9 juni, vinden de kruisfinales van het toernooi plaats. De finale staat gepland op zaterdag 10 juni om 18.00 uur. Toegangskaarten voor het toernooi zijn nu al te koop via de officiële toernooiwebsite, www.ECC2023.eu, of tijdens het toernooi aan de kassa.