• Honkballers HCAW doen goede zaken

    De honkballers van HCAW hebben dit weekeinde goede zaken gedaan. Zelf waren de Bussumers tweemaal te sterk voor RCH-Pinguïns. Donderdagavond kwam er, in de eigen Rob Hoffmann Vallei, al na zes-en-en-halve-inning een vroegtijdig einde aan de wedstrijd; 10-0. Zondagmiddag werd er wat minder gescoord, maar stapte HCAW ook met de overwinning van het veld: 3-0. Vanwege de weersomstandigheden kon er zaterdag, in Heemstede, niet worden gespeeld. IJs en weder dienende wordt die wedstrijd maandagavond (3 juli) ingehaald.

    Naast dat dat HCAW zelf twee zeges boekte kwam er ook hulp uit Amsterdam. De ploeg van Amsterdam Pirates bleek deze serie namelijk twee keer te sterk voor koploper Curaçao Neptunus. Donderdagavond wonnen de Amsterdammers, in Rotterdam, met 3-5 (11 innings) en zaterdag bleven ze met 7-1 aan de goede kant van de score. Zondagmiddag hielden de Rotterdammers de punten in eigen huis:6-4. Door deze uitslagen is het spannend in de Vervolgcompetitie Bovenste-4. Op dit moment heeft Curaçao Neptunus nog twee winstpunten meer dan HCAW. Als HCAW de inhaalwedstrijd met RCH-Pinguïns in winst weet om te zetten kunnen beide ploegen echter op gelijke hoogte komen. Met in deze ronde nog achttien wedstrijden te spelen volgt Amsterdam Pirates momenteel op zes punten van Curaçao Neptunus.

    Komende week staan er voor de mannen van Hoofdcoach Danny Rombley drie ontmoetingen met Amsterdam Pirates op het programma. Zowel aanstaande donderdagavond (aanvang 19.30 uur) als zondagmiddag wordt er in de Rob Hoffmann Vallei in Bussum gespeeld. Zaterdag treffen beide teams elkaar op Sportpark Ookmeer in Amsterdam. Beide wedstrijden in het weekeinde beginnen om 14.00 uur.