• Heren I grijpt naast Holland Series

    De honkballers van HCAW zijn er dit weekeinde niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de Holland Series, de finale in de strijd om het landskampioenschap. Om de finale te bereiken moesten beide wedstrijden van dit weekeinde door de Bussumers worden gewonnen. Zaterdagmiddag deed HCAW wat het moest doen en werd Amsterdam Pirates, in Amsterdam, met 3-7 verslagen. Met die overwinning bracht de Bussumse ploeg de stand in de Play-Offs, de halve finale, weer in evenwicht: 2-2 in wedstrijden. Met de zege van zaterdag werd een vijfde, en allesbeslissend duel in deze serie afgedwongen.

    In het vijfde duel van deze spannende serie, dat in Bussum plaatsvond, kwam HCAW net te kort en moest de winst aan Amsterdam Pirates worden gelaten. Net als een dag eerder kende deze wedstrijd een 3-7 eindstand. Met de overwinning in de vijfde wedstrijd plaatst Amsterdam Pirates zich voor de Holland Series (die in oktober plaatsvinden). Daarnaast weten de Amsterdammers zich hierdoor ook zeker van deelname aan het EuropaCup-toernooi van volgend seizoen.

    HCAW blijft met lege handen achter, maar kan terugkijken op een heel mooi seizoen. In juni werd, voor het eerst in de geschiedenis van de club, de European Champions Cup (voorheen EuropaCup I) veroverd.