• Geen kantine tijdens wedstrijden?

  U kunt zich toch niet voorstellen dat u na uw honkbal- of sofbalwedstrijd niet onder het genot van een drankje kunt napraten hoe fantastisch het liep of hoe het de volgende keer beter moet? Of dat u het tijdens de wedstrijden van het eerste moet doen zonder biertje of wijntje? Wij ook niet! En dat hoeft ook helemaal niet! De tijd begint echter wel te dringen.

  Onze kantine is het hart van het verenigingsleven, maar ook een belangrijke inkomstenbron die (top)honk- en softbal in Bussum mogelijk maakt. Afgelopen jaar is dit heel succesvol ingevuld door bijna alleen Debby en Leon, hartelijk dank nogmaals. Zij willen graag het stokje overdragen en we hebben meer dan twee mensen nodig om een goede volwaardige kantine-commissie met plezier te laten draaien. Hierbij staan Ria en Frank met hun kennis en ervaring open om vragen te beantwoorden.

  We willen als bestuur samen met de kantine commissie plannen maken om de kantine goed te laten draaien en niet alleen voor dit jaar, maar ook voor de toekomst van onze mooie club HCAW.

  Daarom hebben we uw hulp nodig!

  Wat zoeken we:

  • Mensen die de voorraad bijhouden en de inkoop verzorgen
  • Mensen die aanwezig zijn als op woensdagochtend de leverancier komt
  • Mensen die de administratie van de kantine doen
  • Mensen die meedenken over hoe we de kantine beter, mooier en gezelliger kunnen maken.

  Bent u direct enthousiast of wilt u meer informatie over wat de taken inhouden of weet u iemand die misschien wil helpen, spreek dan een bestuurslid aan of stuur een mail naar secretaris@hcaw.nl. Bellen kan ook naar Han Monsees (06-55303631) of Arno Timmermans (06-57799157)