• Gevraagd: Hulp bij de Grote Clubactie 2018

  HCAW doet mee met Grote Clubactie. Help jij ons?

  Geld ophalen voor opknapbeurt Jeugdhonk.
  Net als alle sportverenigingen kan HCAW wat extra’s heel goed gebruiken. Daarom gaan we dit jaar meedoen met de Grote Clubactie. Ons doel is extra geld ophalen om het jeugdhonk eens flink onder handen te nemen. Het moet een leuke, gezellige plek worden, waar de jeugd zich thuis voelt en waar onze jongens en meiden voor, tijdens of na de trainingen en wedstrijden met elkaar kunnen spelen, gamen, kletsen of chillen.


  Kom je ons helpen?
  Om van de Grote Clubactie voor HCAW een succes te maken hebben we een commerciële aanjager, een creatieve schrijver en een paar administratieve keien nodig. Vind je het leuk om deze actie te helpen opzetten? Stuur dan voor 13 september een e-mail naar groteclub@hcaw.nl.

  Over de Grote Clubactie
  De Nationale Stichting Grote Clubactie steunt al ruim 45 jaar het Nederlandse verenigingsleven. Jaarlijks wordt een landelijke loterij georganiseerd waarmee verenigingen Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. Meer informatie over de Grote Clubactie vind je op onze actiepagina

  Organisatie Grote Clubactie HCAW