• HCAW verbreekt clubrecord!

  De honkballers van HCAW hebben afgelopen zaterdag een bijzondere prestatie neergezet. In de eigen Rob Hoffmann Vallei werd Quick Amersfoort, met 6-2 verslagen. Deze Bussumse overwinning betekende de achtste op rij sinds de start van het honkbalseizoen. Nooit eerder kenden de Bussumers aan het begin van het seizoen een winning-streak van acht wedstrijden.
  Voor de Bussumers een unicum dus!

  Het oude clubrecord dateert uit 2006. In dat seizoen bleef de teller steken op zeven gewonnen wedstrijden op rij vanaf de start van het seizoen. Gisteren (zondag) werd het nieuwe clubrecord van acht gewonnen wedstrijden meteen weer scherper gesteld. Ook de negende wedstrijd van het seizoen werd namelijk gewonnen. In Amersfoort werd Quick ruim verslagen: 0-12 (7 innings).

  Met negen gewonnen wedstrijden heeft de Bussumse ploeg, die dit seizoen onder leiding staat van hoofdcoach Danny Rombley, al vroeg in het seizoen belangrijke stappen gezet in de richting van de volgende ronde. In tegenstelling tot eerdere jaren vindt er dit seizoen namelijk al na vierentwintig wedstrijden een eerste splitsing plaats. De bovenste vier ploegen treffen
  elkaar in de tweede ronde zes keer.

  Omdat de Hoofdklasse Honkbal in 2022 uit negen ploegen bestaat is HCAW komend weekeinde vrij. Het tweede weekeinde van mei kruisen Danny Rombley en zijn mannen de knuppels met Twins Oosterhout dat dertien punten haalde uit de eerste negen competitiewedstrijden. Zowel donderdagavond 5 mei (aanvang 19.30 uur) als zondagmiddag 8 mei wordt er in Oosterhout gespeeld. Zaterdagmiddag 7 mei treffen beide teams elkaar in Bussum. Het duel op zaterdag begint om 14.00 uur. Zondag wordt de eerste bal om 14.30 uur gegooid.